צמחיית הבר היא לא פעם מקור נהדר להעשרת תבשילים, אבל צריך לדעת מה מתאים למאכל ומה לא. לשם כך התקיים, ביוזמת היחידה לאיכות הסביבה בהרצליה, סיור בתל מיכל, אתר ארכיאולוגי שצמחי בר צומחים בו בשפע, בהם חרדל, חלמית, חרצית ועוד.
את המידע מה הוא ליקוט, איזה חלק אוכלים בכל צמח, למדו המשתתפים מפי ד"ר אורי מאיר צ'זיק, מומחה לליקוט מזון.
מידע על פעילויות דומות ניתן לקבל בהצטרפות לרשימת תפוצה של היחידה לאיכות הסביבה, בכתובת:
calanit@herzliya.muni.il

תמונה מהסיור בהדרכת ד"ר אורי מאיר צ'זיק
צילום: עיריית הרצליה